Privatlivs politik

PRIVATLIVS POLITIK

Persondatapolitik.

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugeren harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

På joergensencykler.dk anvendes log statistik med det formål, at optimere websitet og det funktionalitet.

 

Personlige oplysninger.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn

- adresse

- telefonnummer

- e-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos joergensencykler.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne afgivet til joergensencykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos joergensencykler.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til joergensencykler.dk via e-mail: info@joergensencykler.dk